Blog - listopad 2011
petak, listopad 14, 2011
 

Čitajući blogerski svijet , ja stvarno čitam,ali rijetko kometiram , naišla sam na neku igru pitanja što kruže blogerom.

Zgodno i manje više svi odgovori isti su što se tiće žena. Ljubav,sreća...zdravlje,poštenje itd...itd...bljaaa.

Ok idem odgovarati aliiii da li su odgovori iskreni i nisu floskula i jel se mjenjamo?.....

Volim

O da volim svoju djecu najviše i svu djecu svijeta...volim osobu muškog spola koji dijeli životne radosti samnom i koji trpi mene kao i ja njega jel nema nam druge.

Nekada bih rekla samo to...ali prije svega volim sebe...voljela sam nekada toplinu doma i obitelj uz mene...a sad volim najviše biti sama (ok pazi da ti se ne ostvari to što želiš!)....voljela sam nekada društvo i posao ,a sad Boga molim da radni dan završi....hebeš principe i floskule.

Ne volim

Ne volim laž...ok ponekad neophodne i tvoja kao i tuđa....mjenjamo se s godinama i laž gledaš drugačije...ne lažem sada:) Ne volim nepoštenje....e sad teškoooo biti pošten a ne heben..prema tome niš od toga...e sad da nabrajam hranu koju nisam voljela,ali na kraju morala voljeti...ne pitajte!!!!

Ne znam,ali voljela bih saznati

Nekada koliki je svemir i voli li me ON...za svemir saznala ,ali za NJEGA ne

Stvari koje me fasciniraju

Dječiji osmjeh...ma dajte dok su bili mali ,a sada kad se nacere iz zlobe najradije bih ih lupila po zubima )Ne zovite neke službe)

Što me fascinira....pa veličina ljudske gluposti i ovo što pišem sada

Želim

50 000 eura...jasno i glasno bez uvijanja


Sramim se

što ponekad poželim ubiti nekoga tko me živcira.....jel to ljudski?...ili...

 
poslovnazenaukuti @ 19:28 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare
utorak, listopad 11, 2011
 

Napokon sam i ja dobila PP poruku wauuu već zaboravih što je to. Naime ništa važno sem što jedan bloger pristojno pita zašto više ne pišem.

Evo kratkog objašnjenja. Ne nisam lijena, čak dapaće kažu vrlo vrijedna. Cijelo ljeto ako sam napisla par postova...jednostavno sam se možda zasitila. Gledam ovo bijelo polje i inspracije nemam. Ok nije da ne bih rekla što me mući , ali ipak neke stvari držim samo za sebe i riješavam ih. Cmoljiti ne znam (taj izraz znat će blogeri što me poznaju) dakle izljeve nježnosti ovdje proćitati nećete. Bezosječajna!!! Neeee...samo pokazat ću onome tko zaslužuje! Političko-dnevna događanja ostavljam za realu i s ljudima koji se time bave ,pa naklapanja tipa "Kako bi trebalo!" neće ovdje biti. Možda kad-kad naiđem na nešto i iskomentiram. Radim s ljudima 9 sati na dan,pa i brbljanja mi je dosta.

Takoc dakle rijetko pišem...rijeko komentiram,ali sam i dalje ovdje.

Prekozaposlena i prekoradna Vaša poslovnazenaukuti!


poslovnazenaukuti @ 20:37 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
ponedjeljak, listopad 3, 2011
 

"Tih dana bio sam u raju čije je nebo imalo boju paklenoga ognja"

Nabokov


poslovnazenaukuti @ 22:19 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare