Blog - studeni 2012
četvrtak, studeni 29, 2012
"Mama pa nećeš valjda?..Ajd odustani bit će kako ti kažeš!"

Što je predhodilo ovoj rečenici? Pa jednostavno pokora mog pubertetlije na našem kućnom proračunu.

Njegova soba je atomska bomba...njegova soba je..uff nema riječi,a pošto nisam od onih mama koje urlaju po zgradi i iskreno mene je sram to sam razgovorom probala riješiti a li mi ne uspijeva. Mamino zlato prvih para dana je dobar,a zatim sve po starom. Majce,čarape,gače sve ispod kreveta i k tome još papirići od slatkiša.

Već sam mislila odustati ,ali sam mi da ideju. Sav nadobudan dolazeći iz svoje škole objašnjava mi prava djece...joj da to čujete to nisu prava djece to su muke za roditelje. Mamino zlato sve mi lijepo objasni s smiješkom. Ok...i tada mi se upali lampica!!!

Sjednem za komp i poćnem satavljati ugovor između mene i njega. Kad sam sve napisala dala sam mu na potpis. Letimićno je pregledao i sa smiješkom potpisao. Tada sam mu rekla da prošeće samnom na kavu u grad. Nevoljko je pristao jel naravno imao je dogovor s društvom ali pristane da me odobrovolji.

Popijemo tako nas dvoje kavu i krenemo,ali ne prema kući. Začuđeno me pita kao idemo? Pred jednom zgradom stanem i kažem mu:"Idemo javnom bilježniku potvrditi naš ugovor da bude pravovaljan. Jel ne  znam da li si pročitao ono sitno, ako ga ne budeš poštivao odgovarat češ kazneno i novčano zlato moje!"

E da ste vidjeli tu facu!!!!!

ZATO OBOŽAVAM BITI RODITELJ samo da mogu vidjeti tu facuuuuu:)

"Mama nećeš valjda?..Ajd odustani bit će kako ti kažeš!"

Soba je već mjesec dana tip-top


poslovnazenaukuti @ 19:21 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare
utorak, studeni 13, 2012
 

Žurila je...potpetice ostavljele su zvuk za sobom u tamnoj noći. Mrzila je svaku svjetiljku što obasja je i otkrije njen put. Još nekoliko koraka i u haustoru zgrade je. Teška vrata škripom otkrije njenu tajnu , njen ulazak u predvorje. Hm sad bi bilo lijepo napisati "predvorje strasti"...ne to nije strast još...to je strah. Biti viđena i vidjeti,

Par stepenica i pred njegovim vratima je. Otvorena su i čekaju. Sad osjeća strast , sad joj koljena klecaju a srce lupa. Ulazi u sobu i čuje se samo disanje...njegovo disanje i šapat "dođi k meni!"

Ha a što ako je pogriješila vrata???????????


poslovnazenaukuti @ 19:41 |Komentiraj | Komentari: 21 | Prikaži komentare
četvrtak, studeni 8, 2012
 

Crno donje rublje na njenoj bijeloj puti zvalo je na grijeh. Oblači haljinu koja klizi preko bokova u savršenom skladu. Voli crnu boju ne da učini njenu figuru tanjom . Crno i bijelo njene su boje. Bosa prolazi preko makog tepiha i ugodno je...ostala bi takva samo za njega. Ipak oblači tanke salonke usput ugasi cigretu i zagrne crni kaput. Noć je tamna i hladna. Krenula je u noć prema njemu...tamnu noć u cenoj haljini jel daleko neće stići.....

poslovnazenaukuti @ 21:57 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare