Blog - veljača 2013
srijeda, veljača 27, 2013
 

Nema me. Nema smisla više!

poslovnazenaukuti @ 21:29 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
subota, veljača 9, 2013
 

Napokon nešto ću baciti na ovo moje plavetnilo. Nisam pisala dugo jel iskreno nemam o čemu.Da su se događale neke stvari jesu,ali nisu za javnost (buuu sad na maštu).

Ne cmoljim , ne pjevam , a bome i ne volim kuhati , pa što mi ostaje sem sexi prića a njima mi se neda. Čak i ne komentiram nikoga sem nekog koga jako želim komentirati. Baš sam lijena zar ne?

Ha ha rado bi bila lijena,ali mi nedaju.Obitelj,posao itd. Imam frajera u pubertetu i frajericu pred pubertetom. E sad kako to izgleda...hmmmm jako zanimljivo,jako inspirativno i nadasve jako dobro za moju maštu kako da im zagorčam živote. Obožavam to !!!!

Moj pubertetlija srednja škola sav ušminkan i našminkan,mirišljav i prištićav popustio je u školi ustvari ništa strašno ,ali po povrtku supruga s informacija slijedio je razgovor njih dvojice. Navečer suprug mi isprića situaciju i obavijesti me da ima zabranu odlaska na streljanu što znam da ga najviše boli. Znate djecu treba kazniti tamoo gdje su naslabija. Vjerujte oduzimanje mobitela i branjenje kompjutera neznaće im ništa probajte kao ja oduzeti mom šminkeru nove NIKE tenisice...e da vidite kako ih to boli . Rekao mi je da normalne mame brane mobitele i net a ja "nenormalna" uzmem nove tenisice.

No da nastavim s sankcijom za ocjene. Pitam tako supruga znaći samo streljana na popodnevne kavice s prijateljima može pitam. Naravno da može kaže moj suprug. E sad padne mi sjajna ideja (zločesta).

Drugi dan sinko sav snužden objašnjava mi kako ne smije iz stana van zbog ocjen,a na to ja samo kimnem glavom. Tako zlato moje 2 tj. za knjigom i sve ocjene popravio...navečer se svi družili i kartali a on ne može biti bolji čak i sa sestrom se nije svađao. Nekako on to izdrži i odluči pitati tatu jel može popodne van .Suprug sav iznennađen kaže mu da on nije bio kažnjen izlaskom već samo streljanom.

Da ste vidjeli pogled!!!...Da ste vidjeli moj osmjeh pokajnice!!!!.....

E to obožavam u njihovom odrastanju...to nadmudrivanje !!!!

Ivjerujte nije teško čak jako zanimljivo.


poslovnazenaukuti @ 19:14 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare