Blog - travanj 2011
utorak, travanj 26, 2011
 

Večer je i sjedim za ovim kompom u mračnoj sobi samo svjetiljka gleda na tipkovnicu i sigurno se čudi. Htjela bih napisati velike riječi...preko cijelog neba (ekrana) ,al ne ide. Ok nisam od riječi,gramatike i stilskih figura jel pišem kada osjećam. Gle gleda mi ova svjetiljka i čudi se kako su mi ruke umorne. Neka cmoljava stvar zuji mi na slušalice i da se sada ruši cijeli svijet sigurno ne bih vidjela i osjetila.....glupa svjetiljka...ne odaj moj umor.

Nu gdje stadoh? Ah da...velike rijeći....ne idu...a dekoncentrira me ovaj cmoljavi u ušima.

No nabacah neke rijeći tek toliko da ispunim bonus ovaj mjesec ,ali jedno znam...netko će napisati baš ono što želim čuti


Gasim definitivno cmoljavog i izdajicu svjetiljku!


poslovnazenaukuti @ 22:47 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
petak, travanj 15, 2011
 

Nema me

poslovnazenaukuti @ 18:22 |Isključeno | Komentari: 0
utorak, travanj 12, 2011
 

Kako reagirati kad si razočarana?...Hmmm teško pitanje. No ja kao ja glavu gore i ne dozvoliti da vide...da te slome ili ti slomi me neobazrivost i ignoriranje osobe do koje mi je stalo. Razočarana?...Jako!!!!!

Mala crtica u netovskom svijetu veliki događaju u srce!


poslovnazenaukuti @ 17:09 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
petak, travanj 8, 2011
 

Tako malo,a tako puno...nema riječi bezpotrebnih...nema izljeva nježnosti samo strast!

Gdje sam sakrila svoje JA?

Gdje sam svoj ponos zagubila?

Puno pitanja i ne mislim tražiti odgovor...jednostavno biti što jesam,a nadam se da jesam!


poslovnazenaukuti @ 20:05 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
petak, travanj 1, 2011
 

Negdje prije pitala sam nekoga jel smijem JA malo kukati?..Nije mi to u naravi,a iskreno kukanje smatram velikom slabošću. Pa eto i Kuta kadkad poklekne i zakuka.

Mrzim proljeće jel baš u to vrijeme mi poljoprivrednici imamo jako puno posla.....za primjer je smjena od 7-17 h na nogama i vjerujte s prekoviše rijeći. Tko me poznaje znat će i potvrdit će.

No lako je raditi s pametnima,ali vjerujte sve je više onih koji misle da su pametni i da postavljaju pametna pitanja,pa naučih tada davati i glupe odgovore. Dat ću vam nekoliko primjera.

Primjer br. 1

Fina naperlitana gospođa u prevelikim sunčanim naočalama ulazi k meni gdje je polutama....ok možda me i vidi,ali bolje i ne. Njezino vrlo strućno pitanje glasi:
"Gospođo predprošle godine posadih ružu stablašicu i po vašoj preporuci zaštitih je zimi od mrazeva,ali ona je smrzla......prošle godine opet zasadih ružu stablašicu i ne zaštitih je i opet smrzla.Što da radim ove godine? Samo da vam naglasim da sam ja 2000 eura uložila u okućnicu svoje vikendice."


Moj vrlo strućan odgovor: " Posadite opet ružu stablašicu i sagradite oko nje malu sjenicu s centralnim grijenjem!"

Primjer br. 2

Gospodin iz Zagreba treba: "Molim vas jabuku koja dozrijeva između 21.8 i 10.9. Unutra da je slatko-kisela,izvana da je crveno.žuta s tim da ima više crvene boje,a da je velićine malo veća od teniske loptice. I obavezno gospođo da je ta sorta jabuke domaća,a ne GMO-biljka."

Moj vrlo strućan odgovor: "Upravo takvu imam koja je križana s dvije vrlo prirodne i domaće sorte!"...naravno dobio je Idared..pa nek se žali.

Primjer br. 3 (moj najdraži)

Gospodin s vikendicom na rijeci Mrežnici. "Molim vas sjeme lopoča!"...tajac....

Ja: "Nemamo sjeme lopča,ali na Mrežnici ga ima dovoljno samo zaplivajte i prenesite cijelu stabljiku ispred svoje vikendice."

On:"Ne dolazi u obzir ne želim drugom vikendašu krasti lopoče!"

Ja: "Ne kradete Mrežnica nije ničije vlasništvo kao ni obala."

On:"Ne pravite me bedakom,nabavite mi sjeme lopoča!"...višlji ton...

Ja:"Nema problema gospodine uz sjeme prporučujem i ronilačko odijelo!"

 

Eto tako vam je dragi moji cijelih10 sati rada. Istina ne mogu reći ima predivnih ljudi,ali ima i b..........................:)


 
poslovnazenaukuti @ 22:25 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare