Blog - svibanj 2011
subota, svibanj 28, 2011
 

Jedna prekrasna šuma i jedan stari grad na brdu nadvio se nad dolinom snagom i tajnovitošću. Dodirivala je taj stari kamen rukama i godila joj je njegova hladnoća. Polako se penjući po drvenim stubama i sredini kamene kule srce je lupalo od uzbuđenja. On je polako koračao za njom prateći je,glajući je želeći je. Na vrhu osmjehnula se od uzbuđenja od ljepote prizora od trenutka. Uhvatio ju je dlanovima za obraze i privukao k sebi. Njen uzdah čuo je i još strasnije i divlje poljubio. Ne,ne postoji ništa oko njih samo strast. Ona strast što razara...što vodi......što je slijepa. Rukom ju je obuhvatio i htio što prije osjetiti njenu toplinu,njenu uzbuđenost među bedrima. Ljubio joj je ramena i rukom istraživao. Nije htjela stati...nije mislila samo osječala. Podigao ju je i posjeo na veliki kamen. Odmaknuo i još jednom pogledao. Oči je spustila srameći se,moleći ga......Napokon je tu. Njeni uzdasi negdje su zalutali dok je ulazi u nju polako,pa opet brzo. Njene oči mjenjale su boju i vidjela je želju...onu želju za koju bi sve dala. Trenutak je prolomio šumu....Držao ju je u naručju dok se njene grudi nisu smirile. Bez i jedne riječi.

poslovnazenaukuti @ 22:01 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
srijeda, svibanj 11, 2011
 

 

KORISNIK JE TRENUTNO NEDOSTUPAN. do daljnjeg

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE OBRATITE SE...nikome

Do nekih zanimljivih događaja koje bih podjelila.....stanka!

 

poslovnazenaukuti @ 23:35 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
srijeda, svibanj 4, 2011
 

Što ne volim?

-ne volim laž

- ne volim licemjerje

- ne volim kašnjenje

- ne volim muljanje

- ne volim cmoljenje

- ne volim celofanost:)

Što cijenim?

- iskrenost

- luckastost

- od riječi

- dosljednost

Što volim?

- pažnju

i rečenicu jednog crtića: "Ne muljaj muljatora!" :)))


poslovnazenaukuti @ 23:04 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
utorak, svibanj 3, 2011
 

Danas je dan  jednog grada...našeg grada. Sječaš li se Tanja?

Sječaš li se mirisa proljeća i svibanjskog sunca koje nas je pozivalo van. Jablanova visokih do neba u aleji i naših zgrada među njima? Velikih crnih vrana koje smo obožave buditi i svojim letom znale su zacrniti nebo. Tanja sječaš se Dunava i šetnji dok smo maštale o zgodnim dečkim..dalekoj Americi i zgodnog pjevača izrezanog iz časopisa? O Bože koliko je ta slikica bila mala,a nama toliko važana? Sjeti se radio Luxemburga gdje smo dugo u noć lovile pjesme isprekidane reklama. Ako to dana pričamo svojoj djeci smiju se. Smijale smo se i nas dvije dok sam ja uvijek izigrava kaluna da tebi vratim osmijeh na lice.

Sječaš se ciganke u parku " Ču da ti gatam sestro slatka?"...znaš li da je pogodila sve?....Tanja pamtiš li još imena društva s prvog partija kod mene u stanu...nabrojih ako znaš?

Parti za pamčenje s temom "Tko dođe mora oprati kosu".......bježanja iz gimnazije i lutanja s nepoznatim dečkima od kafića do kafića. Sastanka naših i rasprave o prvim ljubavima i poljupcima...naš četiri...četiri mušketira. Hodanja Trpinjskom do Mustanka i plesanja u špagericama na proljetnoj kiši. O Bože kako nam je bilo lijepo.

Pogodi Tanja tko je vokal grupe Bon Jovi i pjesme Living on a prayer...naša izvedbe?

I da ne zaboravim famozni recept za NE-TRUDNOČU...piva i kvasac:)))))

Sjeti se sestro slatka!!!!!


poslovnazenaukuti @ 22:57 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare