Blog - lipanj 2011
nedjelja, lipanj 19, 2011
 

Nedostajanje!!!!!...samo taj mali osjećaj nedostajanja ,ali proći će!

poslovnazenaukuti @ 11:23 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
petak, lipanj 3, 2011
 

Juhuuu dobih inspiraciju za pametovanje!

Ovakoc...imam pitanje za sve pametne blogerske glave. Stavit ću situaciju,a vi pomagajte!

Primjećujem u posljednjih nekoliko godina trend TV kuhinja i kako su samo popularne emisije iz lonca raznih ljudi. Iskreno nisam tip kuhače no neke programe ne mogu izbjeći . U posljednje vrijeme pratim emisiju s natjecateljima amaterima, ne zbog kuhinje već zbog samog interesantnog natjecanja. Ok sve je to fine...sve je to naj,sve štima,ali imam čak i ja nagon (to je valjda u ženinim genima) da krenem s tom avanturom pripravljanja.

Ok pratim ,upijam,ali i množim. Zašto množim?...A čujte mi smo četveročlana obitelj znaći onaj zamamni tanjur puta četiri. Ako se riješim djece puta dva!!!!

No postoji caka!!!!

Stavljam situaciju reale!

-Radno vrijeme moje 7-17..radno vrijeme supruga...hm četiri smjene. Djeca školarci. Poslije 17 sati trk doma u glavi imam cijelih deset sati na poslu razmišljanja o objedu,a radim s vinom..apsurda li! Do našeg omiljenog dučana (zamagljeno ime) gledajući u škrinju smišljam...maštam...novčanik urlićeeee RECESIJA!! Ok s nekoliko obaveznih namirnica trčim u stan kao natjecatelji iz showa i kombiniram (Nick Praskaton) .....Situcija u kuhinji:

Otvaram frižider i njemu: 6 jaja, pola litre mlijeka, maslac (ne sječam se od kada) , kečap , majoneza , lijekovi...to ne!...salata ok malo smežurana.....piva..upsss...i gle vidi vraga...prošlotjedno faširano meso u kutijici. Sve to količinski za tanjur s telke. Mrzovoljno zatvaram frižider kad kao u hororu četiri gladne glave gledaju u mene. Odskočim i u panici vičem...SAD ĆU JAAAA.....

Pitam ja Vas mili moji kako iz jednog tanjura da izvučem četiri obroka?
poslovnazenaukuti @ 18:52 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentare