Blog - srpanj 2012
ponedjeljak, srpanj 9, 2012
 

Ha eto meee!!!!

Nema inspiracije na plus 35 ,ali kad sam se najmanje nadala došla. Ponukala me jedna dosadna blogerica koja scoju pamet prosipa ovdje već jako dugo , pa tko zna za EUROPU shvatitće.

No o čemu se radi.

Ne znam jeste li primjetili reklamu tj. najavu Olimpijskih igara tj. Coca-Cola kao sponzor...ok uvijek je i bila. Spot je vrhunski napravljen i oduševio me spoj zvuka sportaša i glazbe...stvarno vrhunski napravljeno. To sam spomenula i napad je slijedio zbog tra la la....kapitalizma,konzumerizma i ostalih jel je tu Coca-Cola . BDW nisam nikoga srela tko je rekao da je njen okus grozna no nije ona tema.

Sjetila sam se prošlih vremena i prošlih olimpijada u onom sistemu. Kao bivša sportašica voljela sam je gledati koliko su nam dali. Kako je to izgledalo na telki prije?....Ma dajte svi se sječate!!!!

Striček u Dnevniku usput bi rekao da se u kapitalistićkoj zemlji,a ponekad ako se zalomi zbog ravnoteže i komunističkoj počele su Ljetne olimpijske igre i od sportaša iz naše socijalističke zemlje nastupaju taj i taj. Ako smo što osvojili pokazali su nam...a ako nismo nikom ništa. Šturo i sivo barem za mene. Da zaboravih i ako je bio neki teroristički napad kratko i jasno ovi napali one...točka.

Pa iskreno teško za motivirati mlade za sport. Osobno u to vrijeme bilo je to tako da nisi sam pokazivao interese za sport već su ti oni nametnuli. Za primjer zbog tjelesne građe morala sam trenirati gimnastiku i ...točka. Danas sam zahvalana je taj sport savršeno oblikuje držanje i tijelo. U ovome namjerno ne spominjem nogomet jel to je već neka druga prića.

Drago mi je što u današnje vrijeme i neki manje poznati sportovi se mogu reklamirati i ovako uz dobru glazbu. Sve što vole mladi zar ne?...Nije stvar u Coca-Coli stvar je pokazati na atraktivan naćin puno lijepih sportova za mlade.

Isto tako znam da za vrijeme olimpijade i naših stotinjak sportaša neće zavladati ludilo ka za nogometom. Nećemo imati kockaste majce,pive,jogurte pa ćak i perece. Neće se bacati baklje i bježati s posla gledati uspjehe tamo nekog mladog sportaša koji je ponosan što uopće sudjeluje.....

Eto kratko tj. dugo i jasno...da i ta persona dobije još jedan post za filozofiranje.

A sad jedan...dva...pucanj...kreni


poslovnazenaukuti @ 19:49 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare