Blog - rujan 2010
četvrtak, rujan 30, 2010
 
Egzistencijalna
pitanja
Zašto ljudi uz dupli
cheeseburger i veliku porciju pomfrita
naruče
Light Coca-Colu?

Zašto žene ne mogu staviti maskaru zatvorenih
usta?

Zašto je riječ "skraćenica" tako dugačka?

Zašto da bismo
ugasili Windowse moramo prvo kliknuti na "start"?

Zašto se sok od limuna
pravi od umjetnih dodataka, a
deterdžent za suđe s  mirisom limuna od
pravih limuna?

Zašto ne postoji hrana za mačke s okusom
miša?

Zašto je igla koju upotrebljavaju za eutanaziju
sterilna?

Sigurno ste već čuli za neuništive crne kutije u
avionima...
Zašto ne  proizvode čitav avion od takvog
materijala?

Zašto uvijek jače pritišćemo tipke daljinskog kad
su
baterije skoro  ispražnjene?

Zašto peremo ručnike koje smo
koristili nakon kupanja? Zar ne
bismo trebali  biti čisti u trenutku kad
se brišemo njima?

Zašto piloti kamikaze nose kacige?

Kad zadaviš
štrumpfa, kakvu boju on tad poprimi?

Kako table s natpisom "Zabranjeno je
gaziti travu" dospiju na
sredinu  travnjaka?

Što je to čovjek
pokušavao uraditi onog trenutka kad je otkrio da krava  daje
mlijeko?

Ako je riječ u rječniku nepravilno napisana, kako ćemo to
primjetiti?

Zašto Noa nije zgnječio par komaraca?

Da li i radnici
u Liptonu (ice tea) imaju pauzu za "kavu"?

Zašto se "odvojeni" piše
jednom riječju, a "svi zajedno" s
dvije odvojene?

Ako želim kupiti
novi bumerang, kako da se riješim starog?

Zašto prodavaonice otvorene 24
sata na dan imaju brave i lokote?

 

poslovnazenaukuti @ 21:47 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
utorak, rujan 28, 2010
 

Neko večer na vikalici natjecal smo se blogerica lunoprof i ja u traženju najboljih soundtrakova iz filmova. Ok bilo je tu većinom samo glazba bez tekstova i ja dalje tvrdim da je za mene sountrack filma The Rock najbolji ,ali evo večeras sam sama u potrazi za najboljom pjesmom iz filma a da nije cmoljava kao ona iz Titanica hahahaha.

Za sve ljubitelje dobrog rocka pjesma koja je definitivno najbolji sountrack filma.

Bdw....spot ne puštam jel ovo je najbolja izvedba kvalitetnog zvuka , a pravi poznavaoci znat će koji je film i pjesma.

uživajte

 poslovnazenaukuti @ 20:45 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
nedjelja, rujan 26, 2010
 

Definitivno nešto nije u redu samnom.Upravo iza mene na telki prilog o seriji Sherezada i kako je cijela...ok pola Hrvatske poludjela za tom serijom. Pa eto ja je ne gledam niti sam probala jel prezirem tj. ne volim niti jednu sapnunicu. Dobro priznajem ne gledam niti bilo koje ljubavne filmove. Pogledam serije s tri slova ili dvije projke...a i doktor 8ja ga zovem inaj iz Crne guje) . Sad bi se reklo da nisam romantićna to smo utvrdili davno prije hahahah. I stvarno nešto nije u redu kad nešto ne pratim što svi vole.

Bdw zar te sapunice nisu promjenile poglede žana na ljubav i brak, ja smatram da je. Slušajući svoje frendice što više gledaju to više su nezadovoljnije svojim brakom,poslom i muževima. Imam prednost ako u blizini mene bude neki nedo Bog grozan zločin možda ja kao ljubitelj forenzičkih serija i riješim što s sunčanim okruglim cviksama hahaha. Definitivno u ljubavnim intrigama sam smotana...podućit će me moje frendice sapunare kako ih ja zovem!:)

poslovnazenaukuti @ 19:06 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
utorak, rujan 21, 2010
 

Cijeli dan mislim na ovu pjesmu,a otpjevat je ne znam...čak ni riječi. Digla sam društvo s vikse dok je nismo našli , ali isplatilo se.

Uživajte

 poslovnazenaukuti @ 22:51 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
ponedjeljak, rujan 20, 2010
 

 Svi već znate što za mene znaći slušanje dobre glazbe! Rijetko kada sam na kompu bez slušalica na ušima ili ako nema nikoga doma malo protresem zgradu. Pošto imam i bežićne slušalice mogu lijepo leći na krevet i uživati  u slušanju. Ako se stvarno želim opustiti obićno je to neka lagana glazba ,ako sam vesela...e pa ona rijetko ležim...više plešem:)))) Čak i peglanje je s slušalicama dok drugi ukućani gledaju telku ili što već. Danas sam napravila mali iskorak. Iskpala sam glazbu koja je malo neuobičajena i vjerujte uz ležanje na krevetu i zatvorenih oćiju ide fenomenalno. Pitao me sin što slušam, pa sam mu dala da posluša rekao je nešto što me iznenadilo :" Drga dimenzija!"...bio je njegov komentar , pa što to za njega znaćilo mislim da je u pravu.

Ovo sigurno dugo niste čuli..........

 poslovnazenaukuti @ 22:10 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
četvrtak, rujan 16, 2010
 

Dvije stvari danas za mene značajne , pa sad koga to ticalo se ili ne....svejedno mi je!

Prva stvar......ako nešto ne podnosim to su definitivno cajke i s punom odgovornošću reći ću da je van ukusa i van svih današnjih mjerila glazbe pogotovo ako se čovijek bavi ili razumije u glazbu.Ok...sad će te reći moja stvar i moj ukus....za Vas...MOJ BLOG!!!!!

Druga stvar....znate li što je dobro ? .....Kad uspijete izbrisati broj....i uspijeh poslije dugo vremena i osjećam se odlično...čak dapaće LIKE BIRD !!!!

Pjesma za one s ukusom!!!!

LIKE BIRD...FREEEEEEEEEEEEE:)))))))

 poslovnazenaukuti @ 14:50 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
ponedjeljak, rujan 13, 2010
I kad je grozan dan kao današnji ja vidim nešto lijepo u njemu. Ah moj vječiti optimizam!!! Ranili su me i još ranjavaju.Kako to dopuštam? Ni sama ne znam , ali jednostavno dođe.Možda previše vjerujem u ljude , možda mislim da ako volim voli se i mene...možda stvarno ova lava boja na glavi ulazi u mozak i definira me.

Užasno težak dan i hvala Bogu da je kraj , sutra rekla bi Scarlet "O tome ću misliti sutra!" Ne bi li ovaj internet dnevnik trebao biti neki dnevnik i bilježiti naša razmišljanja i osjećaje? .pa teško je...jako teško napisati osjećaje. I dalje sam pristalica očiju i pogleda. Teško je kada nema pogleda...teško je kada se izbjegavju pogledi. Možda me pere neka jesenjska shema depre , možda i godine dolaze (me ne...one su već tu). Otvaram novu stranicu tu negdje na jastuku svako večer i dajem sebi prisegu sutra ću drugačije. I opet sam u začaranom krugu. Gubiti i biti izgubljen ,pa i nije tako loše vjerujte mi!

Melankolija je divna.....skoro sam korak do Nirvane i nije loše...stvarno nije loše...korak sam do svjedno mi je!!!!!

poslovnazenaukuti @ 21:44 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
subota, rujan 11, 2010
 

Ako nešto podiže adrenalin to je ova glazba. Volim klavir i klasiku , ali još više volim adrenalin. I pošto je zgodan a i prstimu lete po klaviru...što mislite što rade tek te ruke uživotu?:))) Uživajte u ovoj brzini i njemu!

 

 poslovnazenaukuti @ 23:27 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
Prije svega želim zahvaliti svima koji su glasali za mene...mada iskreno znala sam i tko će pisati!!! Nisam jučer bila na blogu , pa me sve ovo danas jako iznenadilo. Trbam li nekima objašnjavati smisao posta prije?...A mislim da trebam,mada sam bila dosta jasna. Post ispod nije bio namjenjen nikome ovdje , niti mi je bio cilj nekoga prozivati. U postu sam govorila MI tako da tu uključujem i sebe. Post je bio općenit za svu komunikaciju koju koristimo i tu sam bila prilično jasna. Netko me je pitao zašto nema mojih slika? Pa vrlo jednostavno., Nisam lijepa na slikama! Eto jel bilo iskreno? Lijepa sam uživo kad gledam u oči:)))))))

Još jednom hvala vam svima koji me volite čitati i koji me poznajete ovako!

poslovnazenaukuti @ 22:09 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
četvrtak, rujan 9, 2010
 

                               

Većina vas poznaje ovu sliku i pogled. Čuvena fotografija Stevea McCurrya za Natoinal Geography. To je ono što daje slici čar...pogled! Muči me jedno pitanje. Koliko danas čitamo tuđe poglede i koliko nas uopće obrača pažnju na pogled? U današnje vrijeme informatike kompa , mobitela kada svoje osjećaje prenosimo riječima i aplikacijama...kad si tužan tu je Frown kad si sretan opet je tu jednostavni Smile. Kakao smo izgubili komunikaciju očima? Jel to naša sramežljivost ili smo hrabriji kada osobu ne moramo gledati u oči dok joj pišemo sretne ili tužne stvari? Činimi se da su muškarci hrabriji na SMS-u kao nekada na dvobojima. Žene zavađaju slikama i riječima. Vodimo ljubav on-line.Na FB stavljamo slike kada najbolje ispadamo , bacamo svoju intimu u eter...dajemo slike svoje sretne djece i nas u najboljem izdanju. Koga zadivljujemo? Koga varamo?....Zašto nema slika suze ili bijesa...zašto nema slike iskrenosti?...Nema hrabrosti!!!!.....Pogledaj me u oči i reci mi!.......Gdje je to nestalo?

A kada trebamo reći važne i bitne stvari sakrijemo se u tim žicama ili eteru gdje plove poruke. Iskreno nedostaje mi pogled i kad lažemo i kad smo sretni da mogu vidjeti pokret očiju i proćitati emocije. Definitivno nestala je hrabrost!!!!!! Treba imati danas hrabrosti stati pred osobu i biti iskren zar ne?

poslovnazenaukuti @ 16:51 |Komentiraj | Komentari: 31 | Prikaži komentare
petak, rujan 3, 2010
 

 Dajem ti verse i note.Sve moje šarene perle na dar.

Još te mogu pjesmom kupiti lukavo i slaktorječivo. Još uvijek mogu ti podvaliti

LJUBAV.........još uvijek mogu

kaže pjesnik koji piše i pjeva iz duše

 poslovnazenaukuti @ 16:48 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare