Blog
utorak, lipanj 8, 2010
Kad nemam što reći obićno pjevam!:)))))

No zaintrigiralo me ovih dana stanje na blogeru.Kad sve stavimo na kup i saberemo ovdje koliko vidim,a pošto sam plavuša,gledam već pune tri godine.
Imamo brdo blogova koje netko obožava toliko da ih si spremi u komp i te tako kvalitetne tekstove s vremena na vrijeme čita,a mogučnost postoji da imamo i nekog iz ministarstva prosvjete koji ih uvrštava u uđbenike iz književnosti.
Što znaći netko ih krade.....zamisliteeeeee!

Onda imamo blogove koje cmolje li ga cmolje da brišem močom ekran dok ih čitam,a opet ja plavuša pojma nemam zašto ih upoće čitam!

Blogovi koji kao pametuju,pa si nađu temu iz nazovvimo novuna 24 (čak nemaju ni 24 dobra teksta) pa onda nam prepričaju što već znamo.I opet ih čitam i čudim se ko pura dreku.

Pa blogovi kojim vlada atmosfera recimo ovako: "Moja duša ranjena (čitaj imam 58 god.).......u plavetnilu tražim ruku koja će pomilovati moje ruke (čitaj giht me razara)......i na kraju stavit ću ti slikicu gole žene s prekrasnim sisama (čitaj:moje vire ispod majce)....ma daj!!!!!

Blogovi na kojima moram znati kad je tko kada s kim i gdje.....bdw....šeširić je u epasantu s tvojim očima i ružom u pozadini....i opet čitam i čudim se.

Blogovi koji politiku tako dobro obrađuju da mi je žao što izbori nisu internetski,pa da svu tu kreativnu pamet napokon primjenim u reali (čitaj živim od danas do sutra i vrag zna kako uspijem platiti račun interneta).

Ajd putopisni blogovi općenito interesantni,ali jbg....onda pucam od zavisti što se ne mrdnem iz ove provincije i eto ti beda.

Sad će pametni onda reći "A zašto si ti onda ovdje?"

E pa pametni ste ,pa zaključite.

Ja samo pjevam dok čitam:)
poslovnazenaukuti @ 19:31 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare