Blog
utorak, veljača 24, 2009
Sunce se polako probijalo kroz zavjese njene sobe,otvorila je oči brzo i u hipu bila na nogama.
Melita se lijeno protegne i svoje prekrasno tijelo izloži tim bestidnim sunčevim zrakama.Milovale su te zrake tu bijelu put i ona ih je osječala,bila je zadovoljna.Kava je bila brzo kuhana,a Melita već pod tušem s mirisom badema njena čula su bila otvorena za uživanje.Oblačenje,ispijanje kave,šminka i brza frizura...nije više moga dočekati.Nervozno je pogledavala u sat još malo...još malo i krenut će u taj put strasti u taj put što joj je ispunjavao svaku poru njenog tijela,a tijelo je gorjelo za njim.
Imaju samo jedan sat...samo jedan sat užitka,a onda tko zna kada opet!
Iskočila je i zgrade i uskočila u automobil.Ruke su joj se tresle od uzbuđenja od naleta adrenalina,a ni jedan osječaj to ne može zamjeniti.Bila je pred njegovom zgradom..poruka i već je bila na vratima stana.
Ušla je unutra a on ju je čekao stoječi bez riječi primio joj je glavu u dlanove i strasno poljubio...noge su joj bile strane i da mu se nije priila oko bokova pala bi pred njim.Osječala je njegovu želju,njegovu strast.Onu strast brzog,nedopuštenog i tajnog.
Nije ju romantično skidao...skinula se sama..nije ju vodio za ruku do kreveta...pošla je sama..samo ju je slijedio.
Gledala je to predivno tijelo...te predivne oči i bez ijedne izgovorene riječi prišla mu je gola pred krevetom i primila ga za njegovu muškost...ooo...bio je baš onako kako voli...napet,velik,gladak i tvrd.Osjetila je kapljice na vručim bedrima primila ga za ruku da osjeti,da osjeti njenu želju.Bez riječi...bez riječi.
Divlje ju je bacio na krevet i počeo ljubiti.Drhtala je ispod njega,tijelo joj se grčilo i molila ga je pogledom da joj ga da..onako duboko u sebi da ga osjeti do kraja.Bez riječi...bez riječi....
Okrenula je glavu i spazila ogledalo na ormaru.Vidjela je pokrete...gledala je sebe i svoje tijelo kako je savršeno prijanjalo uz njegovo.Kao jedno...kao jedno...bez riječi.
Shvatio njen pogled i okrenuo je prema ogledalu da gleda...da gleda sebe kako ga guta...kao uživa bez riječi.
Zabacila je glavu dok se spuštala prema doje bilo je divno i ona je u trenu bila gotova..njemu je trebalo još malo i onaj drhtaj njegovog tijela ne mijena za ništa na svijetu i pogled koji joj tada uputi bez riječi...bez riječi....
Izmorena i opet poletna obukla se na brzinu jer kasnila je.Dala mi je još jedan poljubaci i bez riječi napustila stan.
Ostao je stajati iza tih zatvorenih vrata bez riječi....bez riječi....

Nastavila je voziti do posla i nasmiješla se sebi i upitala
"Da li su potrebne riječi?"


poslovnazenaukuti @ 20:14 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare