Blog
petak, svibanj 29, 2009
Napokon je predavanje bilo gotovo i Melita nije od uzbuđenja gledala u mobitel.Izašla je brzo van iz zgrade i već slala poruku."Gotova sam!Gdje si?"......Stala je pored caffe aparata ubacila kovanice i čekala kavu.Zapalila je cigaretu i pila kavu na klupi posve sama.Bila je u parku i sve je oko nje bilo sjajno i blistavo,barem se njoj tako činilo.Čuje poznati klik poruke i srce joj poskoči.
"Gužva je.Probijam se.Cvjetni za 15 min."...Uvijek je pisao kratke poruke.Bio je to njihov ritual poruka...voljeli su tako jel je bilo zbudljivije od glasa.
Krnula je lagano prema Cvjetnom.Njena haljina je lepršala na povjetarcu.Nasmijala se majci i djeteu koji su prošli mimo nje i starijoj gospođi s psom koji ju je doslovno vukao.Bila je sretna.Bit će to tih par čarobnih sati za njih dvoje.Sjela je poznati kafić terase i čekala.Prošlo je više od 15 min.Osjetila je ruke na ramenima i nježni poljubac u vrat i miris onaj miris koji u njoj pokrene svaku stanicu i svako čulo proradi.
Bio je kao i uvijek nasmijan s onim divnim sjajem zelenih očiju."Kako si?"...pitao ju je i nježno nagnuo glavu na stranu.Taj pokret glavom znala je da je iskren i nježan.
"Uvijek uzbuđeno kad ovo radimo!"...nasmijala se i odgovorila.Ne nije nikada od nje čuo izljeve nježnosti,nije nikada htjela mu pokazati što osjeća.
Popili su kavu i on je već bio na nogama."Idemo.Usput ćemo inprovizirati."
Sjela je u auto i krenuli su kroz gužvu grada.Upalio je radio i našao savršenu muziku kao i uvijek.
Melita nije gubila vrijeme već je malo raširila noge i podigla haljunu na bedra.Znala je da će ga to izludjeti.Htio ju je pomilovati po bedrima,ali ona mu pomakne njeno ruku i upozori na autobuse i tramvaje koji su višllji od auta"Gledaj i uživaj!"...reće mu i začuje onaj uzdah uzbuđenja kod njega.Nonšalantno Melita nasloni ruku preko njegovog zica i prstom mu pomazi zatiljak.Uzdahnuo je opet.Imala ga je i to je voljela.Imala ga je tih par sati vječnosti i ti sati su njeni aduti za vječnost.

NASTAVLJA SE


poslovnazenaukuti @ 21:59 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare